Jörn Donner (regissör, författare/ohjaaja, kirjailija)

Utan samarbetet med Marianne Zilliacus, bland annat angående Mannerheim och Armi Ratia, hade inte dessa filmer blivit av, i varje fall inte i den form som filmerna fick. Marianne arbetade outtröttligt på att finna svårfångat material hemma och utomlands för Mannerheim, här hemma för Armi. Det var ett nöje att ha med henne att göra, professionellt förstklassigt. Hade jag liknande projekt nu skulle jag fråga henne.

Anne Ehrnrooth (tuottaja/producent, Franck Media)

Marianne Zilliacus on kovan luokan media-ammattilainen, jonka journalistinen osaaminen näkyy perusteellisesti taustoitetuissa käsikirjoituksissa. Asiasisältöjen lisäksi hän hallitsee kuvallisen kerronnan tyylillä ja taidolla – lopputuloksen aina jotain koskettavaa ja ihmeellistä. Mariannen kanssa on kaiken lisäksi hauska työskennellä!

Pauli Sivonen (museojohtaja/museichef, Serlachius-museot)

Olemme tehneet useita yhteityöprojekteja Marianne Zilliacuksen (dlc-media) kanssa. Marianne on ollut loistava, energinen yhteistyökumppani, jonka työn jälkeen ja innovatiivisuuteen on voinut aina luottaa. Työtoverina hän on empaattinen ja innostava.

Lasse Lehtinen ( toimittaja,kirjailija / journalist, författare, Väinö Tannerin säätiön puheenjohtaja)

Mariannen paneutuminen työhön on esimerkillistä. Hän ei päästä käsistään mitään hutiloitua, oli sitten kysymys kuvallisesta tai kirjallisesta panoksesta. Dokumenttien teossa korkea työmoraali takaa korkean laadun.

Lotta Wigelius-Wulff (projektledare,YLE fem)

Marianne Zilliacus är en samarbetspartner som man kan lita på 100%. Det blir bra. Hon har ambition, stark stilkänsla och bildsinne. Hon är kreativ och samtidigt effektiv med arbetsglädje.

Close
Go top